Підсумки оздоровлення – 2023 р.

Упродовж 2023 року на запрошення міст-партнерів Департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради організовано 8 ексурсійних поїздок, у які відправлено 312 дітей: 32 дитини загиблих, 37 дітей поранених захисників, 243 дитини учасників бойових дій.
Зокрема: 4 поїздки в м. Дебрецен (Угорщина), 2 поїздки в м. Рибнік (Польща), 1 поїздка в м. Ніредьгаза (Угорщина), 1 поїздка в м. Тракай (Литва).

Влітку 2023 року Департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради направлено на оздоровлення та відпочинок 114 дітей пільгових категорій.
Видано 104 путівки у дитячі оздоровчі табори, фінансування яких повністю покривалось за рахунок коштів обласного бюджету. Крім цього 10 путівок фінансувалися за рахунок коштів обласного бюджету із 25-відсотковою батьківською оплатою вартості путівки.

Окрім вищезазначеного, структурні підрозділи міської ради направили на оздоровлення та відпочинок 82 дитини пільгових категорій за рахунок коштів бюджету Івано-Франківської МТГ, зокрема: Департамент освіти і науки, Департамент культури, Служба у справах дітей, Департамент молодіжної політики та спорту, Департамент соціальної політики, Управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради, Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Дякуємо міському голові Руслану Марцінківу, заступнику міського голови Левицькому Олександру за докладені зусилля для того, щоб ці поїздки відбулися.

Дякуємо Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста, Департаменту освіти та науки, Департаменту соціальної політики, Управлінню охорони здоров’я, Управлінню транспорту і зв’язку, Службі у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради за плідну співпрацю в організації екскурсійних поїздок для дітей пільгових категорій.