Оздоровлення дітей пільгових категорій у І півріччі 2023 року

Департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради підібрано 36 дітей пільгових категорій для оздоровлення в обласному закладі оздоровлення та відпочинку «Карпатські мрії» в с. Микуличин Яремчанської міської ради, зокрема:

  • 13 дітей на І тематичну зміну з 14 по 27 травня 2023 року;
  • 10 дітей – на ІІ тематичну зміну з 30 травня по 12 червня 2023 року;
  • 13 дітей – на ІІІ тематичну зміну з 15 червня по 07 липня 2023 року.
    Зокрема, у зазначений заклад направлено 2 дитини-сироти, 4 дитини, позбавлені батьківського піклування, 24 дитини учасників бойових дій, 3 дитини учасників бойових дій із числа внутрішньо переміщених осіб, 2 дитини учасника бойових дій з багатодітної сім’ї та 1 дитина з багатодітної сім’ї із числа внутрішньо переміщених осіб).

Також 13 дітей пільгових категорій Івано-Франківської міської територіальної громади направлено до ДЗСТ «ЛОК «Карпатські зорі» (м. Косів Косівської міської ради) на І тематичну зміну для оздоровлення та відпочинку з 04 по 17 червня 2023 року.


Зокрема, у зазначений заклад направлено 7 дітей учасників бойових дій, 2 дитини учасника бойових дій з багатодітної сім’ї, 1 дитина-сирота, 1 дитина, позбавлена батьківського піклування, 2 дитини, у яких один з батьків є особою з інвалідністю ІІ групи.

На І тематичну зміну в ПЗОВ «Водограй» (м. Косів Косівської міської ради) з т16 по 29 червня 2023 року направлено 10 дітей, в т. ч. 9 дітей учасників бойових дій та 1 дитина учасника бойових дій із числа внутрішньо переміщених осіб.

Путівки у дитячі оздоровчі табори: обласний заклад оздоровлення та відпочинку «Карпатські мрії» в с. Микуличин Яремчанської міської ради, ДЗСТ «ЛОК «Карпатські зорі» та ПЗОВ «Водограй» в м. Косів Косівської міської ради, всього 59 путівок, 100-відсотково профінансовані за рахунок коштів обласного бюджету.

Крім цього, направлено 7 дітей Івано-Франківської міської територіальної громади, із яких 5 – переможці міжнародних, обласних, міських конкурсів і олімпіад та 2 дитини, які перебувають на диспансерному обліку, на І тематичну зміну для оздоровлення та відпочинку до ДЗСТ «ЛОК «Верховина» (смт. Верховина) з 08 по 21 червня 2023 року. Зазначені путівки фінансувалися за рахунок коштів обласного бюджету із 25-відсотковою батьківською оплатою вартості путівки.