В Івано-Франківську відбувся концерт для волонтерів

14 червня відбувся концерт-подяка для волонтерів Івано-Франківська «Мистецтво за добро».

Захід відбувся в Івано-Франківській обласній філармонії імені Ірини Маланюк, творчий колектив якої підготував мистецький подарунок, для волонтерів за цінність їхньої роботи.

В програмі концерту були:

– ансамбль народної музики «Бревіс» у поєднанні з сопрано Оксани Кречко;

– ансамбль саксофоністів;

– академічний камерний оркестр «Harmonia nobile», соло на скрипці виконала Наталія Мандрика, солісти – Олесь Семчук та Оксана Кречко;

– гурт «Будьмо»;

– Олексій Коваленко, що виконав соло на фортепіано.

Чуттєвості додав супровід вихованець балетної школи, що виконали сольні виступи та дует. Ведучою була Христина Кобильчук.

За реалізацію відповідала громадська організація «Центр креативних індустрій та технологічних інновацій» у партнерстві із Департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради і Івано-Франківської обласної філармонії ім. І. Маланюк в особі директора Василя Тимківа, а ідейником був Роман Дзундза – в.о. художнього керівника філармонії.

Захід відвідало близько двохсот людей. Опісля події волонтерів зустрічала молодь із програми «24 кроки до успіху» з патріотичним печивом та напоями у стаканчиках, художньо розписаних молоддю-учасниками програми та студентами Прикарпатського національного Університету ім. В. Стефаника .

Світлини Ігоря Шерепот та Христини Мартинюк.