Оголошення про початок формування складу конкурсної комісії з розгляду програм

Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства подавати кандидатури до складу конкурсної комісії з розгляду програм (проєктів, заходів) молодіжного спрямування, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2022 році.

Відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» передбачено, що організатор конкурсу утворює конкурсну комісію та затверджує її склад.
 
Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради до 06.03.2022 року приймає пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії в електронному вигляді (скан-копія на електронну скриньку depmolodsportif@gmail.com з позначкою «Конкурсна комісія»).
 
Пропозиції мають містити наступну інформацію:
1) прізвище, ім’я, по батькові (повністю);
2) місце роботи, посаду, контактні дані (телефон, електронна скринька);
3) досвід діяльності з питань оцінки проектів їх реалізації та тематики проведення конкурсу;
4) найменування організації, яку представляє член конкурсної комісії, із зазначенням коду згідно ЄРДПОУ.
Звертаємо вашу увагу, що згідно Порядку проведення конкурсу не може бути членом комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником інституту громадянського суспільства, який подає конкурсну пропозицію.

Зразок подання:
https://docs.google.com/document/d/184Ois1OqA1FnZhUjS3BSdb6GwzPmRF9k/edit

Детальніша інформація за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1049-2011-п#Text

Контактний телефон 380 66 600 96 12 Вікторія