Опитування молоді в Івано-Франківській територіальній громаді

Для реалізації якісної молодіжної політики в громаді вкрай необхідні репрезентативні статистичні дані.

Івано-Франківська міська територіальна громада вперше проводить опитування молоді в рамках співпраці Івано-Франківська міська рада Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу спільно з UNFPA Фондом ООН в галузі народонаселення – Індекс Благополуччя Молоді.

Опитування молоді (14-35 років), Ви можете знайти за посиланням: https://www.youthwellbeing.in.ua/cities/ivano-frankivsk

Реєстрація в 1 клік, тому ви можете легко долучитись до творення молодіжної політики громади.

Що таке ІБМ? Індекс благополуччя молоді – інструмент, який дозволяє виміряти стан благополуччя у громаді за 7-ома показниками: освіта, здоров’я, економічні можливості, участь у політичному та громадському житті, інформаційні та комунікаційні технології і безпека та захищеність Усі відповіді є анонімні, а дані захищені. Платформа самостійно вираховує показники по кожній галузі та загальний Індекс для міста. Таким чином влада міста бачить чим молодь задоволена, а на які теми варто звернути увагу та зосередити свою діяльність.

Що дає опитування? За участь в опитуванні ІБМ ти отримуєш промокоди від партнерів, які можна обміняти на приємні бонуси у розділі «Промокоди», і використовувати для отримання знижок на товари та послуги у торговельно-розважальних закладах. Для того, щоб їх отримати, необхідно відповісти на всі питання опитування ІБМ, тобто, дійти до кінця анкети. Анкету можна проходити частинами — зберігати на тому місці, де ви зупинилися, і продовжити іншим разом, але треба завершити до кінцевої дати тривалості опитування. Лише після повного закінчення анкети, промокоди з’являються в твоєму акаунті на платформі.

Наразі ініціативу підтримали наступні партнери:

Reikartz Hotels & Resorts;

Студія друку Кольорова Майстерня;

Гуцульська кнайпа Мулярових;

Мережа Ваш Партнер Канцтовари;

Майстерня свят «Повітряне щастя»;

Магазин іграшок KINDERканц;

«Veterano Pizza» та «Кавоварка»