В Івано-Франківську відбудеться кубок України з таеквон-до І.Т.Ф.

В Івано-Франківську пройде Кубок України з Таеквон-До ІТФ серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів.

Змагання, що відбудуться 13-14 листопада в легкоатлетичному манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання, пройдуть під егідою Міністерства молоді та спорту України і відповідно до правил змагань, погоджених між міністерством та національною федерацією Таеквон-До І.Т.Ф.

Кубок України стане першим етапом відбору до складу національної збірної команди України для участі у 2022-у році в чемпіонатах Європи та світу.

Дані змагання відберуть найсильніших таеквондистів в кожному з видів змагань неолімпійського таеквон-до:

– в особистих видах змагань: туль, спаринг, спецтехніка, силовий тест;

– в командних видах змагань: командні туль, спаринг, спецтехніка, силовий тест та самооборона.

Організовують дані змагання: національна федерація Таеквондо, ГО «Федерація Таеквон-До І.Т.Ф. України”, під керівництвом президента ФТУ, старшого майстра, чорного поясу 8-го дану Віктора Потернака та Івано-Франківська філія федерації Таеквон-До І.Т.Ф. України під керівництвом голови філії Олександра Дмитрува, міжнародного інструктора, володора чорного поясу 4-го дану.

Всеукраїнський турнір планує зібрати близько 700 таекводистів з усіх регіонів України. Близько 50 спортсменів Івано-Франківська і області спробують свої сили та візьмуть участь у відборі до національної збірної команди України. Кубок відбудеться згідно єдиного календарного плану заходів Міністерства молоді та спорту України, БЕЗ ГЛЯДАЧІВ, та з ДОТРИМАННЯМ всіх санітарно епідеміологічних вимог відповідно до постанов кабінету міністрів.