Кубок України. “Прикарпаття” – “Чорноморець” – 1:4

Обидва тренери, Олег Рипан та Юрій Мороз, застосували в цьому поєдинку гравців, які не брали участь в останніх поєдинках чемпіонату. Так у складі господарів вперше вийшов молодий Данил Мащенко (до цього тричі був тільки у заявці), у старті вийшов гравець ротації Василь Геник, у гостей – Владислав Бугай.

“Прикарпаття” на перших хвилинах несподівано пішло в атаку, проте нічого небезпечного створити після навісів не вдалося. Та взагалі за весь перший тайм хіба був удар у дотик після підбору від захисників “Чорноморця”, та ще Мащенко красиво навішував – вийшов удар і м’яч буцнувся об поперечку воріт Данила Варакути. Ну от і все.

А тоді атака правим флангом від одеситів, Ісаєнко збирає на собі 2 суперників біля лінії поля, повертає назад на зовсім вільного Данила Скорка, котрий собі прогулювався. Захисник виконав сміливе закидання до штрафного майданчика. Там ефектно прийняв Максим Брагару, ще й перекинув м’яча через свого і чужого. І забив низом у ворота Новака – 0:1.

“Чорноморець” віддав ініціативу ненадовго, а тоді забив вдруге. Атака вже лівим флангом, Авагімян віддав на Юрія Тлумака, той – Владиславу Бугаю і останній у боротьбі з оборонцями був збитий, але завдав удару. «Орли» у той час кинулись апелювати до арбітра «Не було фолу, не було!», а забули за м’яч, що повільно котився у ворота – 0:2.

На початку другого тайму наставник “Прикарпаття” Олег Рипан ввів гравців основи – Писка, Барчука, Волошиновича, Семотюка, Сондея. А забили знову молоді одесити. Цього разу – центром. Після верхового пасу за м’яч зачепився Влад Бугай, скинув на Ісаєнка, а той обдурив двох захисників франківців і пробив низом повз Новака – 0:3.

Дещо налякав одеситів гол Прикарпаття. Роман Кузьмин пройшов лівим флангом, змістився до центру і пробив з рикошетом від ноги Беки Вачіберадзе – 1:3. Юрій Мороз і собі застосував на заміну кількох гравців основи. Адже мало того, що один пропустили. Франківці мали ще й другий закотити. Варакута невдало зіграв на виході й Назар Воробчак пробивав головою по вже порожніх воротах. Забити завадив захисник Долгов на лінії. За кілька хвилин зі штрафного Іван Сондей здалеку неймовірним ударом без розбігу вцілив у дальню штангу воріт одеситів.

Знищив інтригу в матчі другий гол Владислава Бугая після класного прострілу від Максима Брагару. Залишалося тільки ногу підставити на дальній штанзі. Поруч не було воротаря і захисників – 1:4. Тож за підсумком гри “Прикарпаття” вибуває з розіграшу Кубка України, а “Чорноморець” чекає нового суперника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *