РУХУ – 1 рік!

Комунальна установа «Івано-Франківський молодіжний центр «Рух» святкує свій перший рік успішної роботи, ставши справжнім осередком для активної та творчої молоді.

Протягом року активної діяльності молодіжний центр провів 43 самостійних заходів із залученням 493 осіб, у партнерстві – 30 заходів з охопленням у 886 осіб та зовнішні організації мали змогу користуватись ресурсами центру для реалізації 50 заходів.

За рік діяльності збільшилась мережа партнерів центру, зокрема підписано меморандуми про співпрацю з ГО «Сонячні діти Івано-Франківщини», ГО «Вільні калуські люди», ГО «Дружина воїна», учнівським самоврядуванням «Нова формація», молодіжним центром «Параграф», Івано-Франківським осередком ВГО «ФРІ», Університетом Короля Данила, ГО «Центр Молода дипломатія».

З листопада 2023 року на базі молодіжного центру реалізовується проєкт СпівДія заради Дітей, який спрямований на забезпечення психоемоційної підтримки та доступу до освіти дітей по всій Україні. Протягом цього періоду проведено 64 сталих занять та 95 відкритих, охоплено 6400 дітей.

Щомісяця молодіжний центр відвідують діти ВПО спеціального проєкту Укрзалізниці «Залізна зміна». Протягом цього періоду охоплено 210 дітей ВПО.

Молодіжний центр реалізовував проєкт Урбан рух: «У місті є Я». В ньому брали участь близько 17 підлітків, троє з яких ВПО. Урбан рух мав на меті сприяти об’єднанню активної молоді Івано-Франківської МТГ шляхом формування знань про функціонування міст. Це 11 інтерактивних занять, під час яких молодь мала можливість проявляти свої лідерські якості, ставати рушійною силою якісних змін в місті, пропонувати свої ідеї щодо того як покращити умови в місті.

Ще одним досягненням є реалізація грантового проєкту медіашкола для молоді «Фокус», під час якого молодь мала нагоду познайомитися та дізнатися безліч цікавого від фахівців своєї справи. Також учасники здобули практичні навички з відеозйомки та монтажу у програмі Adobe Premier, після чого більшість створили власні роботи на соціальні теми.

У молодіжному центрі активно розвивається волонтерський рух, протягом року діяльності сплетено 17 маскувальних сіток.

Таким був перший рік діяльності комунальної установи «Івано-Франківський молодіжний центр «Рух». Далі – більше!

Підпишись, щоб не загубити:

https://www.facebook.com/Ifyc.rukh – сторінка у Фейсбуці

https://www.instagram.com/ifyc_rukh/ – сторінка в Інстаграмі

https://t.me/ifyc_rukh – канал у Телеграмі